O kompaniji

SV Company d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne i geodetske opreme. Naše preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imamo veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bavimo. Kroz godine rada smo ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH.
Ruide Surveying instrument Co., Ltd osnovana je 1995. godine, i nudi kompletnu liniju proizvoda, Totalne stanice, GPS sisteme, laserske mjerače dužina, nivelire, kao i sav prateći pribor. Najveće priznanje za pružanje kvaliteta izrade instrumenata, RUIDE se obavezao da obezbijedi pouzdana i dobra ekonomska rješenja i usluge svojim sloganom.

Istorija, misija i vizija kompanije

01. ISTORIJA KOMPANIJE

Na samom početku naša firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine. Prije nekoliko godina smo stupili u saradnju sa velikim kineskim proizvođačem geodetske opreme – RUIDE, te time proširili naš asortiman i djelatnost i na tu oblast.

02. NAŠA MISIJA

Zahvaljujući odličnoj saradnji na obe strane, brend RUIDE je postao široko prepoznatljiv kod nas u zemlji. Našu opremu sada koriste neka od vodećih preduzeća koja se bave geodezijom i geodetskim premjerom. U okviru naše firme imamo zaposlene geodetske stručnjake koji su nadlećni za prodaju i tehničku podršku u oblasti geodetske opreme.

03. VIZIJA KOMPANIJE

Trudimo se da našim kupcima i poslovnim partnerima ponudimo opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i zahtjeve. Nakon isporuke opreme, kupcima pružamo tehničku i servisnu podršku u svakom momentu. Naš rad i poslovnost konstantno unapređujemo novim proizvodima i uslugama.
0
GODINA POSTOJANJA
0
ZAPOSLENIH RADNIKA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

SV Company d.o.o. je autorizovani servis RUIDE opreme za BiH

RUIDE NOVA AUTORIZACIJA 2017